Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai influente femei din Romania au fost premiate la Gala Forbes Woman

Tags: gala forbes woman, forbes romania, manuela plapcianu, licitatii artmark, ada solomon, mihaela nicola

Forbes Romania a organizat pe 19 martie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Gala Forbes Woman, in cadrul careia am celebrat Romania la feminin, alaturi de cele mai importante personalitati ale momentului.

Pe plan mondial, femeile au devenit un main trend economic si social. Conduc tari, guverne si companii multinationale, gestioneaza bugete si au din ce in ce mai multe sfere de influentata. De aceea, Forbes Romania a premiat in cadrul Galei Forbes Woman doamnele businessului romanesc, femeile care au stiut sa se impuna in cele mai inalte medii politice sau de lobby, stelele din domeniul artistic sau creativ, cu alte cuvinte – cele care au spart tavanul de sticla. Laureatii Galei Forbes Woman sunt, in exclusivitate, exemple la feminin ale inspiratiei, perseverentei, inovatiei si spiritului antreprenorial.

Daniela Lulache, Director General Nuclearelectrica, a primit premiul special pentru Energie, Antoaneta Curteanu, CEO Unicredit Leasing a primit premiul de excelenta in domeniul Financiar, iar Mariucai Talpes, CEO si cofondator Intuitext, Softwin si Bitdefender, i-a fost acordat premiul special pentru Educatie. Sorana Georgia, CEO Billa Romania, a primit premiul pentru Stabilitate, Gabrielei Alexandrescu, presedinte executiv Salvati Copiii Romania, i-a fost acordat premiul de excelenta pentru activitate in zona non-guvernamentala, in timp ce premiul pentru Influenta in lumea artei a mers catre Manuela Plapcianu, CEO al casei de licitatii Artmark.

Ada Solomon, producator si cineast, a primit un premiu pentru contributia la recunoasterea internationala a filmului romanesc, Florentinei Totth, Country President Schneider Electric, i-a fost acordat premiul pentru Debut, iar Sonia Nastase, manager Nespresso Romania, a primit premiul pentru Transferul anului. Premiul pentru comunicare a mers catre Mihaela Nicola, fondatoarea si CEO al holdingului The Group, iar premiul pentru incredere catre Dana Ionescu, presedinte Raiffeisen Capital & Investment. Georgiana Pogonaru, fondator Romcolor, a primit premiul pentru sustinerea culturii, iar Raluca Tintoiu, CEO ING Pensii, premiul special Grija pentru Viitor, in timp ce premiul pentru Cea mai influenta antreprenoare a mers catre Anca Vlad, proprietara Grupului Fildas Catena.


Evenimentul a marcat si lansarea celei de-a patra editii a Topului "Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din Romania", o editie speciala a revistei de business-lifestyle Forbes Romania care celebreaza acele doamne care conteaza in societatea romaneasca nu doar prin puterea financiara,  ci si prin cea de a influenta lucrurile in bine.

Aflat la a patra aniversare, "Forbes Woman" a ajuns unul dintre proiectele cele mai importante ale Forbes in Romania, un proiect care starneste de fiecare data interesul cititorilor, cu atat mai mult cu cat reprezinta pretextul de a oferi modele inspirationale intr-o societate cu valori adesea incerte.

Gala Forbes Woman a fost organizata cu sustinerea partenerilor principali Helvetansa, Telekom Romania si Scavia si a partenerilor Garanti Bank, Weekend Max Mara, Lancel si Pescariu Sports and Spa.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016