Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

​Facebook a introdus noi modalitati de evaluare a paginilor

Dupa numeroase probleme cauzate in societatile din lumea intreaga din cauza exploatarii potentialului retelelor sociale de a manipula anumite persoane, Facebook a introdus noi modalitati de evaluare a paginilor pentru a putea vedea daca acestea au avut probleme in trecut cu regulile de utilizare a platformei.
In primul rand, compania s-a concentrat sa le ofere administratorilor de pagini acces mai facil la regulile pe care sa le respecte si vor putea sa stie mult mai usor ce sa evite pentru a nu fi sanctionati de Facebook. Acest lucru poate fi acum facut prin tab-ul "Page Quality", unde administratorii vor putea sa gaseasca detalii complete despre orice potentiala incalcare a Standardelor Comunitatii care li se aplica in mod direct. 

"Prin "Page Quality Tab" cei care administreaza o pagina de Facebook vor putea sa vada cand eliminam un anumit tip de continut care nu respecta Standardele Comunitatii si cand vom reduce distribuirea unor postari care au fost identificate ca fiind false de un verificator tert", arata compania intr-un comunicat. 

In acest loc Facebook va afisa continutul care a fost eliminat, explicatii suplimentare pentru stergerea respectivei/respectivelor postari si eventuale avertizari. Daca astfel de incalcari ale regulilor continua, in cele din urma Facebook va inchide definitiv pagina respectiva. Totodata, in acest loc vor aparea si raportarile facute de verificatorii terti. 

In al doilea rand, Facebook vrea sa ii ajute pe administratorii de pagini sa aiba acces mai facil la informatiile necesare pentru a-si desfasura activitatea la standarde corecte pentru a evita orice fel de restrictie. In "Page Quality Tab" vor regasi toate informatiile necesare pentru o buna administrare. 

In al treilea rand, compania spune ca in timp "Page Quality Tab" va primi mai multe informatii si va fi un loc important pentru fiecare administrator de pagina. Acest lucru este important de retinut, intrucat americanii planuiesc introducerea de sfaturi pentru un reach organic mai bun si vor aduce chiar si analize complete asupra comportamentului audientei pe care paginile le au. In timp, acestia isi vor putea adapta continutul pentru a furniza informatii care sa genereze un impact mai bun.

In al patrulea rand, odata cu introducerea acestui nou Tab Facebook va putea sa le interzica paginilor care au incalcat Standardele Comunitatii sa mai distribuie acelasi continut sau/si partial similar cu ceea ce le-a adus o anumita raportare. 

"De mult timp le-am interzis oamenilor sa creeze grupuri, evenimente sau pagini care semanau cu ceva interzis de noi anterior. Chiar si asa, am vazut ca anumiti oameni reusesc sa se strecoare printre filtrele instalate de noi. Pentru a rezolva si aceasta problema, odata ce vom bloca o pagina vom sterge si grupurile sau evenimentele care ii sunt afiliate". Masura este dura, insa este corecta pentru a asigura un climat corect de comunicare virtuala. 

Finalmente, compania a anuntat ca mai pregateste o serie de schimbari avand in vedere ca alegeri electorale in tari unde Facebook are milioane sau zeci de milioane de utilizatori se apropie. In plus, acestia vor sa le ofere administratorilor de pagini si mai multe instrumente cu care pot lucra pentru a-si imbunatati activitatea online. 
 

Autor: Florin P. Amariei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016