Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

​Facebook anunta inchiderea a trei aplicatii

Tags: facebook, tbh, hello, moves, inchidere aplicatii facebook

Intr-un anunt publicat la inceputul lunii iulie, compania fondata de Mark Zuckerberg anunta inchiderea a trei aplicatii.
In mesajul publicat pe site-ul propriu, Facebook a anuntat ca va renunta la trei aplicatii care functionau din 2014. Motivul principal invocat de acestia a fost ca Hello, Moves si tbh nu au strans suficienti utilizatori pentru a fi intretinute si actualizate in continuare.

"Am lansat Hello in 2015 pentru persoanele care foloseau Android in Brazilia, SUA si Nigeria. Aplicatia le oferea posibilitatea utilizatorilor sa combine informatii de la Facebook cu agenda din telefonul lor. In cateva saptamani vom inchide Hello." 

In acelasi mesaj, compania anunta ca toate datele obtinute si colectate de la utilizatori vor fi sterse in termen de 90 de zile de la inchiderea aplicatiilor. "Facebook va sterge toate datele pe care cele trei aplicatii le-au stocat pana acum in mai putin de 90 de zile.", se arata in mesaj.

"In 2014 am cumparat aplicatia de fitness Moves. Aceasta inregistreaza intreaga ta activitate zilnica, incluzand aici mersul pe jos, plimbatul cu bicicleta sau alergatul. Pe 31 iulie inchidem Moves si Moves API.", mai relateaza Facebook.

Totodata, acestia spun ca si tbh va fi inchisa. "tbh a fost cumparata in 2017. Este o aplicatie anonima de social media pentru liceenii din SUA."

La finalul mesajului, acestia spun ca incearca sa-si concentreze atentia (nu si resursele?) pe ceea ce oamenii vor mai mult.

"Noi evaluam regulat aplicatiile pe care le administram si incercam sa vedem ce pretuiesc utilizatorii cel mai mult. Uneori asta inseamna ca trebuie sa inchidem o aplicatie si interfata ei de programare (API). Stim ca unele persoane inca folosesc aceste aplicatii si ca vor fi dezamagiti de disparitia acestora - si am vrea sa ne folosim de aceasta oportunitate pentru a le multumi pentru sprijinul pe care ni l-au acordat pana acum prin folosirea produselor noastre. Dar e important pentru noi sa ne prioritizam munca astfel incat sa nu facem lucrurile de pomina. Si doar prin testari numeroase si greseli vom reusi sa gasim acel produs minunat care le va oferi oamenilor ceea ce-si doresc din experienta lor sociala in mediul virtual.", este modul prin care Facebook isi incheie mesajul adresat celor care inca folosesc cele trei aplicatii care se vor inchide curand.
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016