Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

12 dintr-o lovitura: CNA a interzis mai multe spoturi publicitare

Tags: cna, reclame intrezise, dacia, renault, spoturi interzise

Consiliul National al Audiovizualului pare sa fie foarte activ in ultima perioada, reclamele televizate fiind interzise pe banda rulanta. Dupa ce zilele trecute dadea o noua lovitura operatorului de telefonie mobila Cosmote, acum CNA si-a indreptat atentia catre zona auto.
Mai multe spoturi publicitare care promoveaza autoturisme au fost interzise de la difuzarea pe posturile de televiziune, intrucat CNA a considerat ca respectivele clipuri dezinformeaza telespectatorii, informeaza Mediafax. Astfel, au fost interzise spoturile publicitare pentru sase modele de automobile Renault, trei modele Chevrolet, doua modele Dacia si un model Mitsubishi, difuzate pe posturi de televiziune, pe parcursul lunii iulie.
 
CNA a constatat ca in aceste spoturi pretul afisat mare pe ecran este pretul final de achizitie al autoturismului doar in conditiile in care cumparatorul detine trei vouchere, in caz contrar, pretul de achizitie al autoturismului fiind mai mare.
 
De asemenea, conditiile in care cumparatorul poate beneficia de respectiva promotie la autoturismul promovat in spot apar scrise in partea de jos a ecranului, cu litere mici, greu lizibile.
 
Drept urmare, CNA a decis sa interzica difuzarea pe posturile de televiziune a respectivelor clipuri publicitare pana la modificarea lor in conformitate cu legislatia audiovizuala.
 
De cealalta parte, reprezentantii companiei Renault Dacia au spus ca acest program se afla in al cincilea an de derulare si ca intr-un spot foarte scurt nu pot fi afisate toate informatiile disponibile pe site-ul companiei, referitoare la o promotie.
 
"Nu este vorba despre rea-vointa, dar nu poti sa afisezi in zece secunde toate informatiile", spun reprezentatii Renault Dacia.
 
"Ca sa fiti corect fata de publicul cumparator ar trebui sa spuneti care este valoarea voucherului", a replicat Ioan Onisei, vicepresedintele CNA.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016