Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 agentii si 6 proiecte romanesti au fost nominalizate la European Excellence Awards

Tags: festival, comunicare, agentii romanesti, european excellence awards, grafitti pr, zonga, siemens race

Graffiti PR, Pi2 PR si THE PRACTICE sunt agentiile romanesti nominalizate la cea de-a sasea editie a European Excellence Awards 2012, festival ce recunoaste si premiaza excelenta europeana in materie de comunicare.
Graffiti PR a atras atentia juriului cu nu mai putin de patru proiecte. Este vorba despre "Tech School" pentru UPC Romania si "The Library Wanderers" pentru IREX Foundation la categoria "Industries and Institutions", "Doctore, esti un erou!" pentru Petrom la categoria "Communications si "Scuturi Verzi Pentru Comunitati " tot pentru Petrom si la aceeasi categorie. 
 
Doctore, esti un erou! (Petrom)


Tech School (UPC)

 
"Despre calitatea acestor proiecte vorbesc deja rezultatele, sustinerea oferita de UPC Romania sau Petrom si premiile de la PR Awards si Effie Awards Romania. Prezenta printre finalistele European Excellence Awards 2012 da o noua dimensiune acestei calitati. Ne-am luptat pentru a ajunge pe acel shortlist cu sute dintre cele mai bune campanii de relatii publice europene. Daca o sa facem pasul de la finalisti la castigatori, victoria va fi nu doar a Graffiti PR, ci si a intregii industrii de relatii publice din Romania, care in ultimii cinci ani a livrat constant proiecte premiate la nivel international", spune Mircea Tomescu (Managing Director, Graffiti PR).
 
De asemenea, Pi2 PR si THE PRACTICE au fost nominalizate cu proiectele "Siemens Race" pentru Siemens Romania, respectiv cu proiectul "Zonga Z-Day" pentru Trilulilu Music, la categoria "National and Regional Campaigns”.
 
Siemen Race (Siemens Romania)

 
Zonga Z-Day (Trilulilu Music)

 
Castigatorii competitiei vor fi anuntati pe 6 decembrie.
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016