Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 abilitati pe care le ai deja ca antreprenor

Tags: dezvoltare afacere, piata, cumparatori, investitori, creativitate

Cand vine vorba de luarea deciziilor, unii antreprenori aleg sa isi urmeze instinctul. Altii consulta planul de afaceri, fac cercetari de piata si cer diferite rapoarte. Oricare ar fi abordarea, toti antreprenorii se bazeaza pe o inteligenta innascuta.
Aceasta inteligenta se reflecta si prin ideile pe care le avem pur si simplu si care ne uimesc si pe noi uneori prin originalitatea lor. Ne folosim cel mai mult de aceasta inteligenta atunci cand reusim sa ne detasam de tiparele eronate de gandire si creativitate.

Iata moduri de gestionare a unei afaceri, avand la baza tocmai acest avantaj:

1. Atrage-ti investitorii cu ajutorul clientilor beta.

Un client beta este cel care iti testeaza produsul gratuit, iti spune ce ii place si ce nu legat de acesta si iti furnizeaza un feedback cat se poate de important pentru imbunatatirea produsului sau pentru atragerea investitorilor.

2. Renunta la detaliile inutile din e-mail.

Nu toti antreprenorii reusesc sa raspunda tuturor e-mail-urilor zi de zi. Pentru a economisi timp si pentru a putea face totusi fata unor mesaje numeroase, aplica regula conform careia, atunci cand e posibil, un e-mail va contine cel mult cinci randuri.

3. Fii flexibil cand afacerea ta intra pe o piata straina.

Comportamentul clientilor difera de la o tara la alta asa ca un studiu de caz efectuat intr-un stat anume nu va avea aceleasi concluzii ca un studiu de caz aferent unei alte tari. Studiaza obiceiurile si gusturile cumparatorilor de pe noua piata si fii flexibil cand vine vorba de noile conditii.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016