Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 motive pentru care sa eviti McDondald`s

Tags: mancare mcdonald`s, angajati mcdonald`s, salata caesar, ingrediente mc donald`s

Hamburgerii se altereaza dupa mult timp de la preparare, strategiile de marketing ale gigantului american ii indeamna pe copii sa consume mancare nesanatoasa si salariile mici oferite angajatilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care jurnalistii rusi indeamna populatia sa renunte la a mai cumpara produse McDonald`s.
Iata de ce este indicat sa nu mai consumi produse McDonald`s:
 
1. Salata de la McDonald`s contine mai multa grasime decat un hamburger
 
Salata Caesar produsa de angajatii lantului de restaurante fast-food are 425 de calorii si 21,4 grame de grasime, in timp ce un hamburger cu o portie de cartofi prajiti au 7,7 grame de grasime si 253 de calorii.
 
2. Hamburgerii se altereaza intr-un timp foarte lung
 
Hamburgerii nu se altereaza, deoarece au o dimensiune mica si o suprafata mare, care il ajuta sa piarda umezeala. Cercetatorii sustin ca fara umezeala, mucegai sau bacterii hamburgerii nu se altereaza in general.
 
3. McDonald`s a folosit o substanta obtinuta din separarea bucatilor de pui
 
Angajatii lanului de restaurante fast-food au folosit multi ani pentru prepararea produselor nuggets o substanta obtinuta din separarea mecanica a bucatilor de pui, cunoscuta sub numele de pink slime, substanta pe care oamenii nu ar trebui sa o consume.
 
4. Incurajeaza copiii sa consume mancare nesanatoasa prin strategii atractive de marketing
 
Jucariile care reprezentau personaje din filmul Shrek, dar si celelalte surprize pe care copiii le primesc atunci cand isi cumpara un Happy Meal, baloanele, spatiile amenajate special pentru micuti si afisele atractive ii determina pe acestia sa vina des si sa consume numeroase produse fast-food, nepotrivite mai ales celor de o varsta frageda. 
 
5. Angajatii lucreaza chiar si de sarbatori si au salarii mici
 
Francizele McDonald`s raman deschise chiar si de sarbatori, insa angajatii muncesc fara sa fie platiti in plus, desi salariile lor sunt oricum destul de mici. 

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 30-Ian-2013 20:41:21
Acele persoane care au permis patrunderea acestor nenorociri in Romania merita incarcerate pe viata si folosita munca lor in agricultura .

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016