Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 branduri care te vor servi intr-un mod in care nu iti poti imagina

Tags: branduri, companii, servire, clienti, servicii

Intr-un mediu in care exista sute de posibilitati in ceea ce priveste alegerea unor produse sau servicii este foarte greu sa te decizi asupra uneia dintre acestea.
Este mult mai simplu sa alegi un brand in defavoare celorlalte, doar prin analizarea serviciilor pe care le acorda clientului. De asemenea, compania Trendwatching a realizat un raport, in care se precizeaza si faptul ca 70% dintre clientii Americii sunt tentati sa isi achizitioneze produse de la un brand cu servicii de calitate, iar 60% dintre ei sunt de parere ca brandurile nu pun accent pe servicii.

Tu in care dintre aceste categorii  te regasesti si care sunt criteriile dupa care alegi de la ce brand sa iti achizitionezi produsele?

Pentru a te ajuta sa te inspiri asupra companiilor care isi respecta clientii, iti voi prezenta sapte branduri cu servicii exceptionale:

1. Hyundai Home Shopping permite clientilor sa testeze produsele inainte de a le cumpara


Recent Hyundai a realizat o aplicatie care scaneaza fata sau corpul clientului, care ii permite sa incerce virtual produsele pe care doreste sa le achizitioneze.

2. Volkswagen China isi informeaza constant clientii

Think Blue este noua aplicatie a celor de la Volkswagen din China care analizeaza modul in care clientii isi conduc masinile si le sugereaza cum pot reduce consumul de combustibil.

3. Harrod's isi apropie clientii proveniti din China

Cei de la Harrod au creat o aplicatie cu ajutorul careia turistii din China sa se desurce mai usor. Mai mult decat atat, cu ajutorul acestei aplicatii, turistii au la dispozitie atat meniul cat si detalii  despre anumite evenimente in limba chineza.

4. Samsung ajuta cumparatorii sa economiseasca bani

O noua promotie la telefoanele Galaxy iti permite sa iti recuperezi pana la  300 de dolari doar prin simpla postare a unei informatii despre vechiul tau telefon pe pagina de Facebook a companiei, pe baza caruia primesti instiintare cu valoarea lui.

5. Vodafone isi ajuta clientii sa isi incarce telefonul chiar si in timp ce merg

Reteaua de telefonie mobila in parteneriat cu designerul Richard Nicoll au creat o geanta de mana care iti permite sa iti incarci telefonul in timp ce mergi.

6. Red Tomato face comandarea unei pizza la fel de usoara ca apasarea unui buton.

Firma de livrari pizza din Dubai a inventat un magnet de frigider care este conectat la internet prin Bluetooth si le permite clientilor sa isi comande sortimentul de pizza favorit, doar prin apasarea unui buton.

7. Hotelul Ushuaia din Ibiza face ca portofelele sa fie irelevante

Hotelul din Ibiza a descoperit o noua modalitate de plata si anume prin scanarea amprentei. Asadar, nu mai ai nevoie de portofel sau de carduri pentru a plati un anumit serviciu.

Sper ca aceste idei te vor inspira si vor face sa fie mai simpla alegerea ta asupra unui brand favorit! Succes!

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016