Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ABSOLUT Vodka va lansa 4 milioane de ambalaje ABSOLUT unice

Tags: absolut vodka, proiect, absolut unique, sticla absolut, design unic

De-a lungul timpului, foarte multi dintre artistii lumii si-au lasat amprenta pe sticlele de Absolut Vodka in cadrul unor campanii neconventionale de regandire creativa a ambalajelor sale. Insa de data aceasta Absolut vrea sa fie chiar el artistul.
Absolut Vodka lanseaza ceea ce ar putea fi cel mai ambitios proiect creativ al sau, ce in curand va dezvalui 4 milioane de sticle absolut unice ale faimoasei bauturi suedeze. Si chiar daca pare ireal, este adevarat. Ba mai mult, chiar realizabil.

Proiectul se numeste „ABSOLUT Unique” si implica regandirea tehnologica a fabricii de productie din Suedia pentru ca utilajele sa poata crea 4 milioane de modele total diferite pentru sticla Absolut.



Linia de imbuteliere a fost reprogramata in asa fel incat sa poata face asocieri independente pentru a crea modele deosebite. Asa se face ca nicio sticla de ABSOLUT Vodka nu va semana cu o alta. De asemenea, pentru a-i ilustra unicitatea, fiecare sticla va fi numerotata.


„Proiectul Absolut Unique este o combinatie de stiinta nebuneasca si arta contemporana. Cand primele sticle au iesit din procesul de productie ne-am bucurat enorm si ne-am dat seama ca linia de imbuteliere nu mai era o simpla linie tehnologica, ci un adevart studio al creativitatii”, spune directorul de marketing al companiei.  

Pentru a produce sticlele cu design unic, se folosesc 38 de culori diferite si 51 de tipare in combinatii distincte.


Sub sloganul „One of the kind. Millions of expressions”, campania va fi sustinuta prin promovare print si digitala in magazine si baruri, iar sticlele vor ajunge pe piata din 80 de tari ale lumii.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016