Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actorul Christian Bale da o lovitura de imagine Chinei

Tags: christian bale, batman, chen, flowers of war, oscar, china

Actorul care l-a intruchipat pe Batman in filmul "Batman Begins" ("Batman - Inceputuri"), Christian Bale, a fost criticat de autoritatile de la Beijing pentru ca a incercat sa viziteze un activist chinez aflat in arest la domiciliu
Actorul Christian Bale a fost oprit de fortele de ordine chineze cand a dorit sa-l viziteze pe activistul chinez Chen Guangcheng. Echipa CNN care-l insotea pe actor a filmat altercatia cu fortele de ordine. Bale a aflat prima data de Chen inca de cand filma pentru "The Flowers of War", o pelicula pe care China a inscris-o anul acesta in competitia pentru Oscar, pentru cel mai bun film strain. Actorul se afla saptamana trecuta in vizita in China pentru a promova acest film, fiind invitat de regizorul Zhang Yimou la premiera peliculei. Christian Bale a dorit sa dea mana cu Chen si sa-i transmita ca este o sursa de inspiratie.
 
Intrebat daca acesta publicitate este jenanta pentru China, purtatorul ministerului chinez de externe, Liu Weimin, a afirmat ca actorul ar trebui sa se simta jenat, nu China, scrie The Guardian.
"El nu fost invitat sa produca stiri sau sa filmeze intr-un anumit sat. Cred ca daca vrei sa faci stiri in China, nu esti binevenit aici", a afirmat oficialul chinez.
 
Situatia lui Chen a fost facuta publica de diplomatii americani, inclusive de catre Secterarul de Stat Hillary Rodham Clinton, dar China nu a reactionat in niciun fel. Chen a fost pus arestat la domiciliu dupa ce a facut cercetari legate de avorturi ilegale si alte abuzuri facute de autoritatile cu mult prea mult zel in incercarea de a tine sub control natalitatea in zonele rurale din China.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016