Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amazon ar putea lansa un smartphone anul viitor

Tags: amazon, kindle fire, smartphone, lansare smartphone amazon

Retailerul care se afla pe primul loc in lume, Amazon, si-ar putea lansa anul viitor propriul smartphone, transformandu-se astfel intr-un nou competitor pe piata telefoanelor de ultima generatie.

Amazon si-a facut deja intrarea pe piata tabletelor cu Kindle Fire, avand un pret mult sub cel al concurentei, de doar 147 euro, fiind insa o varianta care permite doar navigarea pe Internet si lectura (Kindle Fire pastreaza astfel functia primara a cititorului electronic original, Kindle).

Specialistii in domeniu considera ca este foarte probabil ca noul telefon sa fie dezvoltat impreuna cu Foxconn, chiar daca telefonul ca produs finit va fi realizat de TMS, compania care se ocupa deja de produsele Kindle.

Multi dintre acestia considera ca Amazon nu isi propune sa castige bani din aceasta piata, mai ales ca noul Kindle Fire, de exemplu, este singura tableta care ii costa pe clienti mai putin decat i-a costat pe producatori. Mai exact, pretul de pe piata al tabletei este de 147 de euro in vreme ce costul de productie este de 149 euro.

Compania spera insa ca isi va recupera aceste pierderi din vanzarile obisnuite de carte, semnificativ de mari.

Noul Smartphone ar putea sa coste aproximativ 300 de dolari, software-ul implementat fiind deja estimat la un cost de pana la 170 de dolari. Acest pret ar putea fi insa mult mai redus in cazul in care Amazon va subventiona aceste costuri pentru a vinde produsul la un pret mult mai competitiv.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016