Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple nu suporta comentariile negative

Tags: apple, facebook, twitter, angajat, neprofesionalism

Compania americana Apple este innebunita dupa mentinerea unui control strict asupra propriei imagini si nu se da in laturi sa incerce sa manipuleze miscarile angajatilor, in special in niste medii volatile, cum ar fi Facebook, informeaza 9to5mac.com.
Bineinteles, compania cu sediul la Cupertino are propriile pagini de Facebook si Twitter unde isi informeaza fanii despre ultimele noutati legate de continutul iTunes, produse nou lansate etc., dar totul intr-o maniera perfect controlata. Daca ati crezut pana acum ca angajatii Apple au dreptul la propiul punct de vedere, v-ati inselat: daca posteaza vreun comentariu negativ despre Apple sunt concediati. Pur si simplu.
 
Un barbat din Marea Britanie s-a apucat sa dojeneasca Apple "in mod privat" pe Facebook, crezand ca postarile sale nu sunt publice. A fost concediat pentru "incalcarea regulilor de conduita".
 
Reprezentantii Apple au fost foarte expliciti si au clarificat faptul ca orice comentariu fata de un produs al companiei, fata de brand-ul insusi sunt strict interzise. Personalul este, de la bun inceput, avertizat in privinta acestui lucru.
 
In orice caz, o companie care se mandreste ca-si pandeste angajatii chiar si in spatiile asa-zis private ale acestora da impresia de neprofesionalism si transmite un mesaj gresit. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016