Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple, vedeta din filmele americane

Tags: apple, plasare de produs, vedeta apple, film apple, marketing apple

Apple a dezvaluit de curand unul dintre secretele sale de marketing chiar intr-o sala de judecata din SUA, acolo unde se razboieste cu concurentul Samsung. Potrivit unuia dintre manageri, succesul companiei se bazeaza in buna masura pe plasarea de produse in filme si show-uri televizate.
Si e adevarat, Apple are o istorie impresionanta in ceea ce priveste plasarile de produse, dupa cum releva Business Insider. De exemplu, doar in 2011, produsele companiei au aparut in 891 de emisiuni TV. In plus, 40% dintre filmele cu succes la public contin plasari de produs cu sigla Apple.

Iata cateva dintre aparitiile Apple pe marile si micile ecrane.

Mission: Impossible – In 1996, pe vremea cand Apple se zbatea pentru supravietuire, managerul de marketing al companiei, a luat decizia de a se folosi de  filmul „Mission: Impossible”, cu Tom Cruise in rolul principal, pentru a promova computerul PowerMac.
   

Mission: Impossible Ghost Protocol – Cinci ani mai tarziu, produse Appple, precum iPhone sau Ipad, au recidivat intr-o alta productie cinematografica cu Tom Cruise.


Legally Blonde – Colorat si cu un design unic, iBook-ul Apple se distinge dintre sumedenia de laptop-uri care apar in aceasta secventa cu “blonda de la Drept”, Elle Woods.


24 – Batalia dintre produsele Apple si cele ale Microsoft s-a desfasurat inclusiv pe marile ecrane. In acest film, baietii buni foloseau tehnologie creata de Steve Jobs, in vreme ce baietii rai ramasesera la computere cu sisteme Windows.


Modern Family – Unul dintre momentele memorabile in ceea ce priveste plasarea de produse Apple este episodul din “Modern Family”, in care capul familiei face tot posibilul pentru a obtine un iPad de ziua lui.


30 Rock – In acest caz, vedeta incontestabila a fost iPhone-ul. Numeroasele sale aparitii in cadrele de film au generat ulterior o serie de glume.


You’ve Got Mail – Apple a aparut in acest film aproximativ 4 minute, suficient cat sa se promoveze cu succes.


Sex and The City – Atat in serial, cat si in film, Carrie Bradshaw pare indragostita lulea nu doar de moda ori barbati frumosi, ci si de Mac-ul ei.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016