Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atac publicitar: Verizon da de gandit posesorilor de iPhone

Tags: verizon, at&t, razboi, iphone, reclama

Pe o piata concurentiala, brandurile starnesc veritabile razboaie publicitare care dureaza ani de-a randul. Iar pentru a se pune mai bine in valoare, apeleaza deseori la punctele slabe ale competitorului direct. Asa cum a facut si Verizon in ultimul sau clip publicitar.
Competitia dintre Verizon si AT&T, cei mai puternici furnizori de servicii broadband si de telecomunicatii, este la fel de comuna si apriga ca cea dintre Coca-Cola si Pepsi. Dupa ce s-au razboit vreme indelungata pe campul de marketing, cele doua companii au ajuns si la tribunal.
Acest lucru insa nu le-a stirbit din avantul beligerant. Ba dimpotriva, Verizon a lansat un nou atac publicitar.
Spotul pentru serviciile Verizon Wireless destinate posesorilor de iPhone 4S scoate din nou in evidenta calitatea inferioara a serviciilor competitorilor in materie de acoperire.  
Clipul prezinta un grup de sase persoane aflate in mijocului oceanului ca urmare a unui naufragiu. Sunt bucurosi ca au scapat cu viata si cu iPhone-ul intact in mana. Inteligenta dispozitivului ar trebui sa le aduca salvarea, insa surpriza: iPhone-ul este inutil intrucat nu se afla in aria de acoperire wireless. Noroc ca unul dintre ei a fost suficient de prevazator si a optat pentru serviciile Verizon, care pot fi accesate chiar si in mijlocul oceanului.
Morala clipului: „Un iPhone nu inseamna nimic fara serviciile Verizon.”
Desi spotul nu face referire directa la competitorul sau AT&T, lumea intreaga a inteles mesajul. Cum va arata oare razbunarea acestuia?
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016