Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AXE ne spune de ce este important sa induram toate dificultatile unei relatii cu o femeie complicata

Tags: axe, barbati, femei, spot, youtube, unilever

AXE ii invata pe barbati sa stea calmi in situatii care ar putea fi stresante si sa-si aduca aminte ca rabdarea ii va transforma in castigatori. Controversatul brand de produse de ingrijire care, de obicei, le predica barbatilor beneficiile sinceritatii si extrovertirii, reflexie a firii lor masculine, vine acum, in luna martie, sa-i invete ca a fi macho poate insemna si o anume rezervare.
Marca companiei Unilever a lansat in acest sens o serie de spoturi "educationale" de un minut, spunandu-le barbatilor cum sa se poarte atunci cand au o iubita Desteapta/ Brainy, Sportiva/ Sporty, Pretentioasa/ High Maintenance, Petrecareata/ Party sau Dependenta de flirt/ Flirty Girl. Toate clipurile au fost incarcate pe canalul oficial al brand-ului de pe YouTube.
 
Seria, elaborata de BBH London si regizata deTim Godsall, promoveaza noul gel de dus AXE, ideea de baza fiind ca, indiferent cat de greu este sa faci fata unei femei dificile, merita. Barbatii care isi doresc alaturi o astfel de femeie trebuie sa faca eforturi extraordinare pentru a dovedi ca sunt speciali: sa se uite la piese de teatru extrem de plictisitoare, sa care toate pungile cu cumparaturi sau sa danseze patru ore in sir. Daca vor trece toate testele, alesele lor le vor oferi, la final, ceva foarte, foarte special. Iar AXE este intotdeauna acolo sa le dea impulsul necesar.
 
“OK, este greu de indurat. Dar vestea buna este ca Tu esti urmatorul punct in agenda ei”, anunta vocea din fundal, aceasta fraza devenind sloganul campaniei.
 
Va invitam sa vedeti si dumneavoastra filmuletele mai jos.
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 29-Mar-2012 22:36:24
Femeile complicate nu merita atentia barbatilor. Viceversa este perfect valabila .

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016