Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Blackberry se reinventeaza printr-o noua campanie

Tags: blackberry, campanie muzicala online, blackberry plus 5, facebook, table 19

Blackberry lanseaza o campanie muzicala online pentru a-i determnina pe utilizatorii sai sa-i asocieze numele cu evenimente, muzica si socializare, ca urmare a lansarii serviciului BBM Music, in luna noiembrie.
Campania Blackberry Plus 5 care include un film online si activitate crescuta pe Facebook va culmina cu un eveniment muzical live care va purta brandul Blackberry. Despre acest eveniment, Blackberry spune ca ar putea fi "cea mai frumoasa noapte din viata lor" (n.n. a utilizatorilor).
 
Un videoclip de pe YouTube ii va direction ape utilizatori catre pagina de Facebook unde li se va cere sad ea “Like” brandului si apoi sa introduca numarul pin Blackberry unic pentru a putea castiga bilete pentru ei si cinci alti prieteni la evenimentul muzical.
 
Brandul de telefoane mobile spera ca aceasta campanie ii va creste vizibilitatea in randul publicului sau tinta cu varste intre 16 si 24 de ani pentru a-si creste vanzarile.
Campania a fost crata de Table 19.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016