Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brandient a finalizat rebrandingul Bidefender

Tags: bitdefender, rebranding bitdefender, brandient, bitdefender enterprise

Dupa succesul international al rebrandingului corporatist Bitdefender, Brandient, agentia care s-a aflat in spatele noului concept, a finalizat si ultima etapa a procesului: rebrandingul diviziei Bitdefender Enterprise, se arata intr-un comunicat al agentiei.
Bitdefender Enteprise este conceput sa acopere nevoile de inalta securitate a celor mai mari companii si institutii din lumea intreaga, a marilor furnizori de servicii de cloud, dar si protectia business-urilor mici si mijlocii.

Conceptul central al rebrandingului il constituie metafora „orasului de sticla” care reprezinta performanta solutiilor Bitdefender de a securiza cantitati imense de informatii si date, precum si spiritul futuristic al solutiilor cloud-based.



Brandient a creat platforma vizuala a diviziei Bitdefender Enterprise, integrand sistemul grafic si particularitatile sale in cadrul complexei arhitecturi a brandului corporate.

De asemenea, au fost create aplicatiile standard ale brandului Bitdefender Enterprise, de la manifestarile sale online, la suportul traditional al vanzarii B2B.

Website-ul global Bitdefender Enterprise este menit sa transmita nu doar oferta sa de business catre audienta corporate, ci si personalitatea de leader in tehnologie a brandului.

"Proiectul Bitdefender Enterprise a fost o provocare multipla, cu o singura certitudine: brandul Bitdefender. Am desenat o noua manifestare a brandului intr-un teritoriu atat de revolutionar, incat a fost nevoie sa ne adaptam la un nou mod de gandire: securitatea virtualizarii", spune Ciprian Badalan (Senior Designer Brandient).
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016