Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campania American ROM, premiata la Cresta International Advertising Awards

Tags: rom, ciocolata, campanie american rom, premiu, cresta awards

Publicitatea buna se bucura de aprecieri nu doar din partea publicului, ci si a specialistilor in domeniu. Este si cazul campaniei dedicate ciocolatei Rom, care a fost recompensata recent cu un premiu Cresta.
Conceputa de agentia McCann Erickson, campania „American ROM” a fost premiata la categoria Campanii Integrate in cadrul celei de-a 19-a editii a Cresta International Advertising Awards, un eveniment dedicat creativitatii in publicitate.
Desi nu a castigat premiul cel mare, initiatorii campaniei au suficiente motive sa se bucure intrucat „American ROM” a avut concurenti din 51 de tari, iar juriul a avut de ales dintre 267 de lucrari.
La categoria Campanii Integrate, marele premiu a revenit agentiei Wieden+Kennedy Amsterdam pentru campania Nike „Write the future”. Tot in cadrul acestei categorii au mai castigat agentia Jung von Matt AG pentru campaniaKonzerthaus Dortmund "Cows" (Germania) si Euro RSCG London pentru Dulux "Dulux Walls" (Marea Britanie).
Iata echipa care a realizat campania „American ROM”:
- Directori de creatie:  Adrian Botan, Dinu Panescu,  Catalin Dobre
- Copywriter: Florin Florea
- Art Director: Ionut Cojocaru, Andra Badea
- Producatori: Ilinca Nanoveanu, Tiberiu Munteanu
- Compania de productie: Multimedia Est
- Regizor: Radu Muntean
- Muzica: Electric Brother
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Autentic 28-Oct-2011 16:00:07
American rom reflecta dorinta mai marilor nostri de a ne vinde tara! E o reclama stupida! Nu vad care este motivul pentru care ar castiga ceva!
Ce bine ca au revenit la ambalajul original!

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016