Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie de Craciun ce vizeaza luptatorii de gherila columbieni

Tags: columbia, campanie de craciun, forte de gherila, lowe,

Agentia Lowe SSP3 din Columbia a demarat o companie de Craciun care vizeaza luptatorii de gherila. Campania are ca scop sa-i determine pe acestia sa se predea.
Agentia de publicitate Lowe SSP3 colaboreaza cu guvernul columbian pentru noua sa campanie de Craciun menita sa-i determine pe lupattorii de gherila sa se predea. Efortul agentiei de publicitate nu este unul tocmai nou. In decembrie, anul trecut, noua pomi de Craciun enormi din jungla au fost decorati, iar langa ei a fost postat un banner cu inscriptia: "Daca Craciunul poate veni in jungla, tu te poti intoarce acasa. Demobilizeaza-te!"
 
De ceva ani buni, agentia de publicitate Lowe SSP3 colaboreaza cu guvernul columbian pentru a-i convinge pe luptatorii de gherila din organizatii precum Revolutionary Armed Forces of Colombia (FARC) sa se predea, conform publicatiei Advertising Age.
 
Pentru acest Craciun, agentia a creat o noua campanie intitulata "Rauri de lumina". In cadrul actiunii, nenumarate bile de plastic vor fi umplute cu mesaje si mici cadouri de la familiile si prietenii luptatorilor de gherila. Aceste bile de plastic vor fi apoi aruncate in raurile folosite de insurgenti.
 
Proiectul a fost inspirat de un focus group la care au participat fosti luptatori si ale carui concluzii au fost ca sarbatoarea Craciunului este un eveniment foarte important pentru luptatorii de gherila. In plus, calea apei este cel mai des folosita de revolutionari.
 
"Rauri de lumina" ii implica si pe columbienii de rand in actiune. Spoturi radio si TV ii incurajeaza pe rezidentii care au prieteni sau rude inrolate in fortele de gherila sa scrie mesaje. Soldatii viziteaza orasele mici pentru a colecta aceste mesaje, dar si mici cadouri pentru revolutionari, apoi le plaseaza in micile bile de plastic luminate.
 
Campania va fi considerata un succes doar daca cel putin 300 de lupatori decid sa se predea.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016