Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie inedita de prevenire a cancerului la san

Tags: campanie cancer la san, depistare cancer la san, fcancer, prevenire cancer, facebook

O noua campanie de prevenire a cancerului la san renunta la metodele traditionale de sustinere a cauzei, incurajand femeile din intreaga lume sa "se atinga". Campania intutilata chiar asa - Touch Yourself (Atinge-te) - doreste sa promoveze depistarea timpurie a cancerului de san.
Campania a fost lansata luna aceasta de catre asociatia F Cancer, in colaborare cu revistele Men’s Health si Women’s Health. Femeile pot folosi o aplicatie Facebook prin care isi iau angajamentul sa isi faca un autocontrol al sanilor. Pot, de asemenea, sa distribuie una din cele 14 felicitari disponibile cu prietenele lor, incurajandu-le sa faca acelasi lucru.
 
Asociatia F Cancer a fost fondata in anul 2009 de catre o femei a carei mama a fost depistata cu cancer la san. Avand in vedere faptul ca 90% din cazuri sunt curabile daca sunt depistate la timp, campania Touch Yourself isi doreste sa promoveze controlul regulat al sanilor in vederea depistarii cancerului intr-o faza incipienta.
 
Femeile nu sunt singurele incurajate sa participe la campanie, aceasta fiind adresata si barbatilor. Exista 14 tipuri de felicitari adresate barbatilor, majoritatea avand un mesaj usor amuzant, cum ar fi: „Trebuie sa iti ating sanii. Crede-ma, este pentru binele stiintei.” Alte mesaje sunt mult mai directe, insa: „1 din 8 femei sunt depistate cu cancer. Ia-ti angajamentul sa te atingi in luna octombrie.”
 
Mii de femei si-au luat deja acest angajament online. Pe site-ul F Cancer exista numeroase sfaturi si infografice utile privind efectuarea autocontroalelor pentru depistarea mai multor tipuri de cancer.

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016