Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie KissFM: Vedetele transforma fanii in vedete

Tags: campanie kiss fm, kissfm superstar, inna, vedetele lucreaza pentru tine

A primit recent titlul de cel mai ascultat post de radio din Romania, insa stie ca faima de care se bucura este o creatie a fanilor sai, a sutelor si miilor de ascultatori care cunosc, recunosc si ii indragesc brandul. De aceea, KissFM a ales sa ii rasfete.
Ca parte a campaniei „KissFM Superstar”, brandul radio a adus impreuna o serie de  vedete ale muzicii romanesti si le-a pus  in slujba celor care i-au facut vedete. Totul se intampla virtual, cu ajutorul unei aplicatii flash care integreaza poza si numele utilizatorului intr-un clip video ce ii are ca protagonisti pe Inna, Antonia, Smiley, Alex Velea, Anda Adam, Puya, Guess Who, Laurentiu Duta si alti cantareti autohtoni.

Sub sloganul "La Kiss FM vedetele lucreaza pentru tine!", aplicatia isi propune sa ii faca pe fani sa se simta ca niste superstaruri, in timp ce vedetele ii stau la dispozitie.

„Vedetele lucreaza pentru tine; in semn de multumire pentru ca le-ai adus in topuri mereu, te-au facut acum SUPERSTAR! Ai toate meritele, iar Kiss FM stie sa ti le acorde! Intra in joc si amuza-te!”, suna indemnul postului de radio.

Aplicatia „KissFM Superstar” poate fi utilizata prin introducerea numelei, adresei de e-mail si alegerea unei fotografii din calculator sau conectarea in mod direct prin intermediul contului de Facebook. Aceasta este de altfel prima aplicatie ce foloseste mapare 3D si efecte de post-procesare video in timp real pentru a face integrarea pozei utilizatorului aproape reala.


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016