Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie teatrala de la BCR

Tags: bcr, credit in trei acte, campanie, tempo advertising, reclama credit in trei acte

In incercarea de a-si lasa concurenta impotmolita in hartii, BCR a decis sa schimbe foia. Brandul romenesc vine in fata publicului sau cu un concept ingenios si o campanie “teatrala”, in doar trei acte.
Construita pe ideea de simplificare a procesului de creditare, campania „Creditul Divers in 3 acte" s-a jucat putin cu limba romana, folosindu-se cu succes de ambele sensuri ale cuvantului „act”, acel de „document” si de „fragment al unei piese de teatru”.  

Campania a fost realizata de Tempo Advertising pentru BCR si cuprinde executii TV, print, OOH, online si TV Screens. Ea va rula in perioada 1 aprilie – 31 mai.

"Sa iei un credit e unul dintre lucrurile cele mai complicate. Multe intoarceri din drum, multe discutii cu banca, multi nervi si timp pierdut. Produsul BCR a fost gandit in ideea simplificarii procesului si asta am incercat sa transmitem si noi in executie. E genul de situatie in care inspiratia iti vine din denumirea produsului. A iesit, deci, creditul in 3 acte, o demonstratie simpla, pe o scena de teatru", explica Costin Milu (Creative Director Tempo Advertising).

Desi nu este exceptional realizat, ideea clipului de promovare este frumoasa, iar asocierea nimerita. Mai ramane de vazut si in ce masura va prinde la public.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016