Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand reclama devine realitate

Tags: fast food, reclama, heart attack grill, bypass burger

Suntem tentati sa credem ca publicitatea nu lucreaza decat cu inflorituri si extravagante pentru a-si prezenta produsul in cea mai buna lumina, ca sloganurile pe care le construieste cu migala sunt simple inchipuiri metaforice. In unele cazuri asa ar si trebui sa fie, caci ce te faci daca ele chiar devin realitate?
Urmatoarea poveste apartine stilului tragicomic si s-a petrecut in urma cu o zi in „orasul pacatelor”, Las Vegas. Acolo, printre sumedenia de cazinouri, hoteluri si restaurante se afla si un local fast-food cu un nume curios: Heart Attack Grill sau mai pe romaneste „Grill Atact de Cord”.  
 
Sigla de la intrare prevesteste cumva cam ce e inauntru, fara insa a dezvalui totul. Incinta localului este amenajata dupa o sectie de cardiologie a unui spital oarecare. Mobilierul, angajatii, meniul, toate urmeaza linia aleasa de brand.

De exemplu, chelneritele sunt imbracate asemeni asistentelor medicale, iar in meniu se afla produse precum cartofi prajiti "flatliner", tigari fara fitru, „triple bypass burger” si „quadruple bypass burger”. Peste toate acestea troneaza maiestuos sloganul: „Taste worth dying for!” (Un gust pentru care merita sa mori, n.r.).

heart attack grill

Ei bine, tocmai acest slogan a fost pe punctul de a se transforma in realitate pentru unul dintre clientii restaurantului fast-food. Acesta a trecut razant pe langa moarte dupa ce a suferit un infarct in timp ce savura un „triple bypass burger”, adica o imensitate de sandvis cu carne, o veritabila bomba calorica.

Din fericire, barbatul a supravietuit experientei si este poate singura persoana in masura sa spuna daca este intr-adevar „un gust pentru care merita sa mori”.


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016