Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cannes Predictions de Romania si 10 reclame de tinut minte

Tags: reclame cannes lions, cannes prediction 2012, festival de publicitate, leo burnett

Nu mai mult de 6 zile ne despart de debutul celui mai prestigios festival de publicitate din lume, Cannes Lions. Emotiile creativilor din agentiile inscrise in competitie sunt mari, la fel si curiozitatea devoratorilor de publicitate. Pana in ziua premierii insa, acestia din urma isi pot ostoi nerabdarea la cea de-a 11-a editie a Cannes Predictions.
Cannes Predictions se adreseaza tuturor celor pasionati si interesati sa-si testeze talentul si intuitia estimand sansele de castig pe care le au cele mai bune executii inscrise la Cannes Lions. Evenimentul se desfasoara anual in reteaua Leo Burnett din intreaga lume si inclusiv in Romania.

Drept urmare, toti iubitorii autohtoni de reclame au ocazia de a-si puna la incercare flerul publicitar accesand aplicatia Cannes Predictions, unde vor putea viziona 40 de inscrieri considerate de Leo Burnett ca fiind cele mai bune ale anului 2011-2012. Dintre acestea vor alege 15 executii considerate favorite la premii, pentru ca la final, concurentul cu cel mai mare punctaj sa fie desemnat castigator. Procesul de votare va ramane deschis pana la data de 17 iunie, ora 23:59.

“Desi ultimii ani au reprezentat un moment delicat pentru piata de publicitate din Romania, am ramas fideli initiativei noastre de mai bine de un deceniu. Anul acesta, competitia este o ocazie cu atat mai speciala cu cat aniversam 25 de ani de la lansarea in Leo Burnett Chicago a Cannes Predictions. Compilatia Cannes Predictions nu este doar o sursa de inspiratie sau o oportunitate amuzanta de a expune clientii, jurnalistii, colegii din alte agentii sau tinerii pasionati de aceasta industrie la publicitate de cel mai inalt nivel, ci un MUST DO pentru fiecare dintre noi”, spune Roxana Dumitru (Managing Director Leo Burnett).

Si ca sa va starnesc apetitul pentru reclame numai bune de tinut minte, iata cateva dintre creatiile publicitare care se vor bate pentru premiile Cannes Lions 2012 si care pot fi votate la Cannes Predictions.

1. NIKE, "The Explosive Game" – Wieden+Kennnedy New York, SUA


2. CARLSBERG, „Bikers” – Dwal Guillaume Bruxelles, Belgia


3.  SONY Playstation 3 ,„Michael” – Deutch Los Angeles, SUA


4. CANAL +, „The Bear” – BETC Euro RSCE Paris, Franta


5. COCA-COLA, „Polar Bowl” – Wieden+Kennedy Portland, SUA


6. Barnardo’s „Life Story” – BBH Londra, Marea Britanie


7. PROCTER&Gamble, „Best Job” – Wieden+Kennedy Portland, SUA


8. MERCEDES, „Ivisible Drive” – Jung von Matt Hamburg, Germania


9. NIKE, „Addiction” - F/Nazca Saatchi & Saatchi Sa0 Paulo, Brazilia


10. LG Oled TV, „The Thief” – Y&R Amsterdam, Olanda

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016