Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cantec de leagan cadou de la Pampers si o castigatoare Grammy

Tags: pampers, cantec de leagan, grammy, mama, copii

Pampers a initiat o noua campanie dedicata bebelusilor si parintilor lor, pentru a celebra dragostea dintre acestia: un cantec de leagan inregistrat de castigatoarea premiului Grammy, Jennifer Hudson, scrie popsop.com.
Cantareata Jennifer Hudson, care este si mama, a rezonat profund la aceasta invitatie si a ales sa interpreteze un clasic in domeniu ‘Lullaby and Goodnight’. Cantecul a fost postat de Pampers pe pagina sa de brand de pe Facebook, de unde poate fi si descarcat gratuit.



Pentru a lansa campania, Pampers a organizat un eveniment live ‘Pampers Lullabies’, pe 27 iunie, la New York City. Au fost invitate celebritati alaturi de copiii lor pentru a asculta un miniconcert sustinut de Jennifer Hudson. Atmosfera a incercat sa imite cat mai mult clipele de dinainte de somn, incarcate de relaxare. Bebelusii au putut merge in patru labe pe covorase speciale, iar parintii au vazut ultimele gadgeturi in materie de adormit micii ingerasi, adica toate lampitele si dispozitivele cu ursuleti, muzicute incorporate si care proiecteaza fascicule de stelute.

Luna viitoare parintii vor putea sa-si creeze propriile cantece de leagan pe pagina de Facebook a Pampers. Sau pot asculta cantecelele postate acolo, pentru a le partaja mai departe. Pampers va dona 100.000 de dolari organizatiei caritabile a lui Jennifer Hudson care sprijina mamele si copiii lor.

“Muzica ofera un mod puternic si plin de emotii pentru a intari dragostea dintre parinte si copil”, a declarat Fama Francisco, General Manager Pampers. 
 




Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016