Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce branduri IT iubesc romanii

Tags: marketing, brand, branduri iubite, romani, cele mai iubite branduri, sony, iphone

Samsung, Sony si Iphone sunt cele mai iubite branduri IT&C de romani, conform unui studiu al companiei de cercetare de piata Unlock Market Research, realizat in Bucuresti, pe 100 de persoane cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani, scrie Agerpres.
 
Samsung este pe primul loc datorita imaginii pe care si-a creat-o, de brand dinamic, inovator. 
 
Sony, in schimb, ii aduce consumatorului roman siguranta unei alegeri de calitate, deoarece, multa vreme a fost doar aspirational, pe piata televizoarelor si a laptopurilor.
 
Locul trei este ocupat de iPhone, cu o penetrare foarte mare acum, care a trecut  de la „brand aspirational spre brandul puternic, pentru ca produsele sunt folosite, nu doar dorite", a explicat Alexandra Cojocaru, Senior Client Service Unlock Market Research, la Tech Intelligence Conference.
 
Alte branduri apreciate de romani sunt LG, Panasonic, Philips si HP. In ciuda faptului ca a trecut prin destule probleme, Panasonic este apreciat pentru traditia lui pe piata. La fel si in cazul Philips. 
 
Nokia se afla pe pozitia a opta. Locul noua este ocupat de Toshiba, considerat un brand profesional, iar pe 10 Blackberry, un brand apreciat de tineri.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016