Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce legatura este intre Motorola si Pinocchio

Tags: marketing, google, motorola, tatuaj electronic, pinocchio

Motorola Mobility, subsidiara Google, a depus recent un brevete prin care vrea ca tehnologia sa fie, la popriu, parte din oameni. Cererea de patent este numita "Cuplarea unui tatuaj electronic la un dispozitiv de comunicatii mobile".
Cu alte cuvinte, Motorola ivrea sa creeze un dispozitiv electronic ce poate fi tatuat pe gatul utilizatorului pentru a putea fi folosit drept microfon suplimentar pentru telefoane (este, evident, aproape de gura), ceea ce ar reduce considerabil zgomotul de fond al convorbirilor.
 
Dispozitivul va fi dotat cu un transmitator wireless si se va conecta automat la telefon. Comenzile vocale for fi si ele data mai usor, fara necesitatea activarii vreunui buton.
 
Interesant este insa faptul ca dispozitivul poate fi folosit si ca detector de minciuni. In acest sens, cererea de brevet spune ca va exista „un detector de reactie galvanica la nivelul pielii”. Daca esti agitat si spui o minciuna, reactia la nivelul pielii va fi diferita fata de cea a unui utilizator calm.
 
Tatuajul ar putea functiona pe baza de baterii reincarcabile sau tehnologie avansata ecologica (cum e cea folosita de panourile solare sau nanotehnologie). 
 
Nu-ti place sa fii tatuat? OK, dispozitivul poate fi purtat in jurul gatului, pe o banda.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016