Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce se intampla cand Kate Middleton poarta un brand

Tags: kate middleton, pantofi, pantofi nude, marks spencer

S-ar zice ca nicio reclama din lume nu este mai puternica si mai eficienta decat cea nascuta din asocierea nevinovata si nemonetizata cu un nume celebru. In cel de-al doilea an de casnicie cu printul William al Marii Britanii, Kate Middleton este inca una dintre cele mai copiate femei din lume, cel putin la nivel vestimentar. Asa ca orice imbraca ori incalta aceasta devine hit peste noapte.
Ducesa de Cambridge a contribuit, fara stirea ori voia ei, la epuizarea unui stoc de pantofi marca Marks&Spencer, similari celor pe care obisnuieste sa ii poarte. Este voba despre o pereche de pantofi LK Bennett, de culoare nude, cu toc inalt si platforma. La cateva dupa ce a fost fotografiata purtand aceasta incaltaminte, stocul producatorului a fost complet epuizat.



Acum, aceeasi soarta o are si modelul similar de la Marks&Spencer, care dispare de pe rafturi de parca nici n-ar fi fost. Potrivit reprezentantilor companiei, in ultima saptamana, s-a vandut cate o pereche de pantofi nude la fiecare doua minute. Succesul acestui model este unul dintre cele mai mari din istoria Marks&Spencer.   

„Pantofii nude erau deja un hit in magazinul nostru, insa popularitatea lor a crescut inca si mai mult de cand au fost asociati cu Kate Middleton”, spun reprezentantii Marks&Spencer.  

Nu este insa pentru prima data cand vestimentatia ori accesoriile lui Kate au devenit bestseller. La fel s-a intamplat si cu rochia de numai 60 de dolari pe care a purtat-o la Jocurile Olimpice sau aceea pe care a purtat-o atunci cand s-a intalnit cu Prima Doamna a Americii, Michelle Obama.

De asemenea, multe persoane din industria modei pun succesul recent al marcii J Brand tot pe seama lui Kate Middleton, care a fost fotografiata purtand o pereche de jeansi produsi de aceasta companie.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016