Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai controversate reclame vintage la tigari

Tags: reclame vintage, reclame tigari, slogan, reclame controversate

In ziua de astazi, efectele nocive ale tigarile sunt binecunoscute, reclamele fiind complet interzise. Insa nu acelasi lucru se intampla si in anii '50 si '60, cand tigarile erau la moda iar producatorii apelau la cele mai ingenioase strategii de marketing pentru atragerea de noi clienti.
Va prezentam in continuare cateva din cele mai "inventive" dar si controversate reclame la tutun.

1. Lucky Strike

lucky_strikes_santa

O reclama din care reiese ca pana si Mos Craciun fumeaza tigarile Lucky Strike, asa ca de ce nu si-ar dori si copiii sa incerce una?

lucky_strikes

O alta reclama controversata si chiar hilara marca Lucky Strike, care te indeamna sa fumezi pentru a scapa de kilogramele in plus, dar si de iritatii in gat si tuse.

2. Camel

Camels



Daca pana si doctorii fumeaza tigarile Camel, atunci nu vrem sa ne gandim ce le era prescris pacientilor.

3. Marlboro

marlboro


Aceasta reclama extrem de controversata a aparut in anii '50 si infatisa un bebelus care le explica parintilor de ce ar trebui sa aleaga sa fumeze tigarile Marlboro. Se pare ca efectele devastatoare ale fumatul pasiv nu erau cunoscute pe vremea aceea.

4. Tipalet

tipalet


O alta reclama care infatiseaza fumatul ca un act extrem de pasional, care face ravagii printre reprezentantele sexului frumos. "Sufla-i fumul in fata si te va urma oriunde" este un slogan extrem de sugestiv, intr-adevar.

5. Winston

Winston


6. Chesterfield

Chesterfield_Reagan


Aceasta reclama il infatiseaza chiar pe Ronald Reagan, care le trimite tuturor prietenilor tigari marca Chesterfield cu ocazia Craciunului.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016