Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai indragite reclame la iPhone

Tags: reclame, iphone, clip iphone, spot iphone

Pentru iPhone lumea si-a scris numele pe liste de asteptare sau s-a asezat la cozi nesfarsite. Si cum produsul este foarte indragit, la fel sunt si clipurile dedicate lui. Pana intr-atat incat nu mai stii care pe care a influentat mai mult: reclama produsul sau produsul reclama?
Oricum ar fi raspunsul, urmatoarele spoturi ne arata de ce iPhone merita toata atentia noastra.
Hello. Primul clip oficial al iPhone, lansat in timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar din 2007.
Prezentarea iPhone 4. Un clip care suprinde toate minunatiile iPhone, descrise de Jonathan Ive, un adevarat guru in designul industrial, si Greg Joswiak, vicepresedinte pe linia de marketing al iPhone. Cele 6 minute de prezentare sunt incarcate cu o bucurie molipsitoare, care a atras peste 3 milioane de vizualizari.
Face Time. Aplicatia care iti permite sa impartasesti cu ceilalti zambete in timp real nu putea beneficia de un fundal muzical mai bun decat Louis Armstrong, “When You’re Smiling”.
Under the Covers. Spiritul Craciunului suprins cu ajutorul lui iPhone 4. Pana si Mos Craciun are unul, asa incat acest smartphone ar putea fi cadoul ideal de sarbatori.
Retina. O prezentare a unui display ca niciun altul, demn de un smartphone ca niciun altul.

Airplay. „Daca nu ai un iPhone, nu ai Airplay”, spune clipul. Cu alte cuvinte, nu ai posibilitatea de a asculta muzica direct pe sistemul tau audio, de a vedea fotografii si clipuri video pe televizor.  
Longer. Este dificil sa creezi o reclama despre proprietatile unei baterii, care sa mai si placa. Apple insa a reusit.
Smile. O alta varianta de prezentare a functiei Face Time sau o demostratie despre cum sa faci o tanara sa rada, mai ales atunci cand abia si-a pus un aparat dentar.
Waltz. Indiferent ce retea de telefonie mobila ai alege, iPhone ramane acelasi iPhone.
App Store. Cum poti beneficia de cele mai multe aplicatii pentru telefoane inteligente? Desigur, cu un iPhone si al sau App Store.
Shazam. Din categoria „ce mai poti face cu un iPhone”, clipul iti prezinta cum sa te folosesti de el Shazam App pentru a afla numele unei melodii.
Family Travel. De ce sa nu pleci nicaieri fara un iPhone. Cu atat mai mult in concediu. 

Via Mashable.com  
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016