Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai indragite reclame pe YouTube in 2011

Tags: reclame, youtube, top, 2011, vizualizari

Dincolo de festivalurile de advertising cu tinuta obligatorie si pretentii, cu o comisie exigenta si concurenti pe masura, mai exista inca un barometru al creativatii in publicitate unde juriul este publicul, iar criteriile de selectie logica si placerea pura. Iar zona sa de manifestare este social media, in speta YouTube.
2011 a fost un an bun pentru publicitate, cel putin in materie de creativitate. Recolta este suficient de bogata, inspirata si hazlie. Sa vedem, asadar, ce spoturi a indagit si vizualizat publicul cel mai mult pe YouTube.
1. "The Force: Volkswagen Commercial" (Volkswagen) – Reclama pentru Volswagen Passat difuzata in premiera in cadul celebrului Super Bowl a fost un adevarat hit, devenind viral la scurt timp dupa lansare. A adunat peste 45 milioane de vizualizari si cele mai multe share-uri.
2. "The T-Mobile Royal Wedding" (T-Mobile) – Inspirat de cel mai marcant eveniment monden al anului, nunata regala, spotul T-Mobile a reusit sa atraga nu mai putin de 25 milioane de vizualizari.
3. "Imported From Detroit" (Chrysler) – A fost lansat in timpul Super Bowl si de atunci a strans peste 13 milioane de vizualizari. Alaturi de brandul in sine, vedeta videoclipului este Eminem si ilustreaza o noua perspective asupra orasului “natal” al masinilor Chrysler.
4. "Ken Block's Gymkhana Four; The Hollywood Megamercial" (DC Shoes) – Reclama este realizata ca un scurt metraj  ce se desfasoara de-a lungul a 9 minute. A fost regizata de Ben Conrad si a beneficiat de peste 13 milioane de vizualizari si peste 100.000 de like-uri.
5. "Jennifer Aniston Goes Viral" (smartwater) – Cand una dintre cele mai indragite actrite devine principala reprezentanta a unui brand nu este de mirare spotul cu pricina devine viral. Jennifer Aniston i-a adus videoclipului peste 10 milioane de vizualizari.
6. "The Yellow Driver's World Record Jump" (Team Hot Wheels) - In primavera acestui an, cei de la Team Hot Wheels au reusit sa doboare recordul mondial pentru cea mai mare saritura cu un vehicul pe patru roti. Drept urmare, clipul care prezinta performanta a devenit viral pe YouTube, adunand 8.6 milioane de vizualizari.
7. "Scent Vacation" (Old Spice) – Era aproape imposibil ca in acest top sa nu regasim si o reclama Old Spice, cu atat mai mult cu cat in ea apare Isaiah Mustafa. “Mirosul vacantei” are 7.2 milioane de vizualizari.
8. "Introducing Siri on iPhone 4S" (Apple) – Nici reclama Apple nu putea lipsi din acest top. Lansarea asistentei Siri pe iPhone 4S este un bun exemplu pentru cum poate un produs sa devina viral pe internet pe cont propriu. Clipul a beneficiat de 6.5 milioane de vizualizari.
9. "Unleash Your Fingers" (Samsung) – Intr-o era digitala, ce mod mai bun de a pune in valoare un smartphone decat cu ajutorul mainilor? Pentru lansarea Galaxy Sll s-a apelat la un magician al degetelor, JayFunk, care a vrajit aproape 6 milioane de internauti.
10. "D. Rose: adiZero Rose 2 -- The Bull" (Adidas) – Asocierea inedita dintre jucatorul de baschet D. Rose si o corida i-a adus brandului Adidas 4.3 milioane de vizualizari pe YouTube si 7.000 de like-uri.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 07-Ian-2012 18:35:18
Oricit de indragite ar fi reclamele o minte sanatoasa trebuie sa aibe in vedere ca vizionarea lor duce la exact ceea ce isi doresc cei ce le prodduc si cei ce le comanda . Reclamele sint niste mizerii ordinare iar cei ce le produc maninca o piine in mod imoral . Ma intreb uneori daca cei ce produc mizeriile astea nu au constiinta incarcata ...,

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016