Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Chevrolet provoaca creativitatea tinerilor romani

Tags: chevrolet, concurs creativ, young creative chevrolet, tineri, artisti

Si nu doar a lor, ci si a altor spirite proaspete si minti deschise din alte tari ale lumii. La fel ca in anii precedenti, aceasta provocare creativa a luat forma concursului pan-european de arta pentru tineri „Young Creative Chevrolet”.
Aflata la cea de-a sasea editie, competitia a atras peste 250 de universitati de arte aplicate din 24 de tari, printre care se numara si Romania, cu 8 institutii superioare de invatamant. Editia 2012 a inregistrat cel mai mare numar de inscrieri din 2007 si pana in prezent.
 
Concursul Young Creative Chevrolet (YCC) presupune elaborarea unor proiecte pentru cele patru discipline de arte aplicate: design vestimentar, fotografie, video si arte vizuale, toate avand in centrul lor renumitul brand de automobile.
 
Proiectele YCC sunt evaluate atat la nivel national, cat si la nivel european, fiind selectate cele mai bune trei lucrari din fiecare disciplina. Castigatorii sunt recompensati financiar, dar si printr-o experienta unica si practica, in culisele domeniului sau de studiu.
 
Scopul concursului de arte lansat de Chevrolet Europe este acela de a incuraja creativitatea si de a sprijini artistii tineri, aflati la inceputul carierei.

Deliberarile juriului national din fiecare tara participanta vor incepe in luna mai, fiind alcatuit din artisti bine-cunoscuti si profesionisti din domenii asociate, precum si reprezentantii de grad inalt ai companiei Chevrolet.

Proiectele se pot inscrie in concurs pana pe 1 mai 2012.
 
Dar pana vom vedea cum arata proiecte castigatoare de anul acesta, sa aruncam o privire asupra creativitatii de la editia precedenta. Iata lucrarile tinerilor artisti romani din 2011.
 
 
Young Creative Chevrolet Romania
Fashion. Nr 1: Ioana Davidoaia


 

Young Creative Chevrolet Romania
Fashion.Nr 1: Ioana Davidoaia




Young Creative Chevrolet Romania
Photo. No1. Ada Muntean The Chronicles of Chevrolet




Young Creative Chevrolet Romania
Photo.No2. GEORGE MIHAILESCU



Young Creative Chevrolet Romania
Photo.No3. Simona Taranu Retrospective A4,300dpi


Young Creative Chevrolet Romania
Visual Arts. No1. Ana Maria Abrudan Chevrolet 1


 

Young Creative Chevrolet Romania
Visual Arts. No2. Simona Taranu Electric_Import A4,150dpi




Young Creative Chevrolet Romania
Visual Arts. No3. George-Mihailescu

 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016