Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Chuck Norris face legea in jocurile video

Tags: chuck norris, world of warcraft, tigru alb, youtube

"Chuck Norrise un vanator, dar Chuck Norris nu vaneaza. Vanatul ar implica un posibil esec", se spune in inedita reclama pentru cel mai jocat MMORPG (massively multiplayer online role-playing game) din lume.
Exista 10 milioane de jucatori World of Warcraft doar pentru ca Chuck Norris permite acest lucru. Blizzard isi bazeaza cea mai noua reclama pentru World of Warcraft, pe imaginea iconica a lui Chuck Norris, care isi demonstreaza abilitatile de justitiar suprem intr-un clip viral pe YouTube (a fost incarcat pe 20 noiembrie 2011 si are deja peste 5.600.000 de vizualizari).
 
Clipul il prezinta pe Chuck alaturi de versiunea sa digitala, un hunter cu vesta din jeans care isi afiseaza bratele letale, precum si animalul de companie, un tigru alb. Nu lipseste nici celebrul sau round house kick cu care trimite orci si gnomi in toate directiile.

Incheierea se face prin celebra fraza lansata de Ray William Johnson (=3 – Equals Three), care, la sfarsitul viralelor sale, "I approve this message" ("Aprob acest mesaj").

World of Warcraft este propabil unul dintre cele mai cunoscute si populare jocuri online. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016