Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola cauta agenti secreti

Tags: coca cola, bond, coca cola zero, agent secret, james bond, film, daniel craig

Chiar printre oamenii obisnuiti. Nu este necesara experienta ori studii alese, doar calitatea de iubitor al Coca-Cola. De fapt, brandul si-a propus sa descopere in fiecare spiritul celebrului James Bond.
Coca-Cola marcheaza lansarea mult-asteptatului film din seria James Bond, Skyfall, cu o campanie uriasa, ce include reclame TV, activari social media si promotii de produse. Toate vizeaza sortimentul dietetic al gigantului de bauturi racoritoare, respectiv Coca-Cola Zero.

                              

Noua platforma de comunicare lanseaza indemnul „Unlock The 007 In You”, menit sa incurajeze publicul sa-si descopere veleitatile de agent secret. Spotul dedicat campaniei va arata cum poate o Coca-Cola sa isi transforme fanii in agenti sub acoperire.

Brandul a pregatit deja o editie limitata a ambalajelor de Coca-Cola Zero inspirata de agentul 007, atat in cazul sticlelor, cat si a dozelor, care va fi disponibila doar in cinematografe. In materie de design, s-a pastrat fundalul negru peste care s-a conturat silueta Bond.

 

Filmul, ce il are ca protagonist pe actorul britanic Daniel Craig, este regizat de Sam Mendes si va rula pe marile ecrane din Marea Britanie incepand cu data de 26 octombrie.

Nu este pentru prima oara cand compania sustine productii cinematografice din seria James Bond. Parteneriatul dintre cele doua branduri a inceput in 2008, cu filmul „Quantum of Solace”, cu acelasi Daniel Craig in rolul celebrului agent secret.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016