Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola nu isi modifica reteta

Tags: coca cola, retea coca cola, modificare reteta coca cola

Dupa ce s-au facut ceva valuri in legatura cu o posibila modificare a faimoasei si secretei sale retete, Coca-Cola a anuntat ca schimbarile impuse nu vor afecta in niciun fel modul de fabricare al bauturii sau gustul acesteia.
In urma cu cateva zile, atat Coca-Cola, cat si PepsiCo admiteau ca sunt nevoite sa reduca nivelul colorantului chimic 4-metil-imidazol (4-MEI), cel care da culoarea caramel a bauturilor, pentru a se conforma astfel legislatiei statului american California.

Drept urmare, compania de bauturi racoritoare a cerut furnizorilor sa modifice procesele lor de productie pentru a reduce cantitatea de 4-MEI, dar a precizat ca acest lucru nu inseamna si modificarea retetei pentru producerea Coca-Cola.

„Colorantul de caramel utilizat pentru producerea tuturor produselor noastre este si va fi intotdeauna sigur. Compania Coca-Cola nu isi schimba faimoasa reteta pentru producerea bauturii racoritoare Coca-Cola. De-a lungul anilor, am imbunatatit procesele de productie, dar nu am modificat niciodata formula noastra secreta”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Desi se vor face modificari la nivelul cantitatii de colorant, schimbarile nu va afecta culoarea, gustul si nici calitatea produselor companiei.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016