Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola Romania a deschis Banca de Apa

Tags: coca cola, banca de apa, campanie, facebook, csr, apa

Daca apa nu e, nimic nu e. Si pe cat de ciudat ar putea parea, pe atat de real este: traim sub amenintarea lipsei de apa, intrucat mai putin de 1% din apa de pe planeta mai este potabila. O spun statisticile si o spune Coca-Cola, care a luat deja initiativa in acest sens.
Astazi, de ziua Mondiala a Apei, Coca-Cola Romania a lansat Banca de Apa, o aplicatie Facebook realizata in colaborare cu Next Advertising.

Parte a platformei RE Concept, aplicatia permite utilizatorilor de internet ca in baza ID-ului unic de pe Facebook sa depuna la banca un pahar de apa. Toate contributiile se strang timp de aproape 3 luni in seif, iar la finalul proiectului Coca-Cola Romania va dona in mod real toata cantitatea de apa acumulata, in zone afectate de inundatii sau canicula extrema.

Proiectul a fost gandit sa functioneze asemeni unei institutii bancare reale, unde sunt incurajate depunerile, sunt realizate depozite la termen in vederea acumularii, se ofera creditare gratuita si se  pune la dispozitie cel mai transparent sold curent, contorizand cu exactitate cata apa s-a strans si aratand publicului cine a beneficiat de ea. Banca de apa este astfel unicul proiect non-profit care permite efectuarea de operatiuni bancare clasice prin utilizarea unei resurse vitale, nu a uneia financiare.

„Banca de apa este cu adevarat un proiect creativ si remarcabil, care bifeaza mai multe realizari simultan: educa, implica, permite oamenilor sa fie generosi fara sa duca mana la buzunar si REstabileste ideea ca daca ne schimbam in bine comportamentul, putem schimba in bine si lumea care ne inconjoara”, crede Semida Duriga, CSR director, Next Advertising.

Banca de apa este un proiect marca RE Concept, platforma de responsabilitate sociala a Coca-Cola HBC Romania, dedicata ideii ca RE este inceputul tuturor actiunilor care schimba in bine lumea.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Silviu 26-Mar-2012 13:30:01
Foarte frumos,si transparent din partea Coca Cola,1 la mana cum sa dai in zone inundate apa potabila ?Dai o Coca cola cu Jb k mere' da nu stiu satenii,ok...Trecand peste glooma voi mai rau va bateti joc de natura cu ambalajele,in loc sa duceti 10-30 purificatoare bune in zona k aveti bani si faceti apa potabila,asta ar fi un gest nu k duceti voi apa de la Bucuresti la Pet cu Tirul,sau daca tot v-a venit ideea cu banca de apa poate vb cu Tariceanu,pardon cu Ungureanu k Tariceanu a dat ce era de dat...Va da Ungureanu poate si voua daca nu va permiteti va asociati cu Pepsi si Transilvania Distileri' si cu Brifcor Company si va dau si voua concesiune p rezervele alea' de apa din sud(Baragan-Muntenia/bazinul subteran),ar fi belea m-as simti Roman atunci dar sa mai vindem si muntii mai avem,k asta facem suntem un popor de lasi,stau sa citesc aberatiilev astea cine stie carui sef d campanie pr la Coca cOla Romania i-a venit cu banca de apa d rad nu ma opresc,daca voia sa ajute ajutau si fara sau bagau purificatoare,nu sa isi duca ei produse expirate in zone calamitate...Sa auzim de bine cititorilor :)...

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016