Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola vesteste Craciunul

Tags: coca cola, craciun, mos craciun, campanie, reclama

Suntem inca departe de cea mai draga dintre sarbatorile de peste an. Si totusi, Coca-Cola se grabeste sa anunte venirea sa in Marea Britanie si Irlanda.
Anul acesta se implinesc 80 de ani de cand Coca-Cola a inceput sa faca reclama Craciunului, iar pentru a sarbatori evenimentul compania va relansa o campanie foarte indragita, „Holidays are coming”, ce va marca practic inceputul numaratorii inverse pana la venirea lui Mos Craciun.
Iar pentru a da de veste lumii despre venirea sa, incepand de pe 12 noiembrie, celebra Caravana Coca-Cola se va pune in miscare pentru ca in urmatoarele sase saptamani sa viziteze 100 de locatii din Marea Britanie si Irlanda.
Campania va fi sustinuta prin publicitate outdoor, in vreme ce produsele Coca-Cola, Diet Coke si Coke Zero se vor imbraca de sarbatoare, fiind lansate pe piata in editie limitata.    
Ceva mai tarziu, pe 10 decembrie, spotul de prezentare lansat anul trecut si intitulat „Snow Globe” va incepe sa ruleze din nou pe TV.
„Coca-Cola are o istorie indelungata in celebrarea Craciunului, creand campanii care rezoneaza cu consumatorii din intreaga lume in perioada sarbatorilor de iarna. Suntem incantati de faptul ca anul acesta sarbatorim 80 de ani de la crearea celei mai indragite personificari a lui Mos Craciun. Aducem din nou aceasta creatie in atentia publicului impartasind cu acesta bucuria Craciunului”, spun reprezentantii companiei.
Brandul Coca-Cola a devenit sinonim cu sarbatoarea Craciunului incepand din 1931, atunci cand Haddon Sundblom a creat cea mai cunoscuta reprezentare a lui Mos Craciun.
Iata cum arata prima reclama a Coca-Cola cu Mos Craciun in rolul principal.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016