Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Contrastul dintre generatii si Pastele Vodafone

Tags: vodafone, campanie paste, clipe de poveste, aplicatie shazam

Daca Pastele este momentul prielnic pentru ca familia sa se adune in jurul mesei, tot el se face vinovat pentru afisarea fara remuscari a diferentelor si anilor celor pe care i-a adunat laolalta. Contrastele insa se estompeaza cu multa voie buna si ceva tehnologie.
Creata de McCann Erickson, noua campanie Vodafone de Paste prezinta reuniunile in familie si legaturile dintre generatii prin prisma folosirii smartphone-urilor si a aplicatiilor care pot fi instalate pe acestea.

Asa se face ca tinerii nu vor mai simti ca se rup de grupul lor atunci cand isi vizitau rudele, intrucat telefoanele inteligente ii vor ajuta sa fie in permanenta legatura si sa isi impartaseasca momentele unice din familiile lor. De-aici si sloganul campaniei: „Clipe de poveste si de povestit”.

"Reuniunile de familie din preajma sarbatorilor au avut intotdeauna un farmec aparte datorita contrastului dintre generatii. Apare o chimie unica acolo. Cliseul cu rudele care exclama "Vai, dar ce mare te-ai facut!" s-a upgradat. Tinerii expusi la toate materialele virale de pe Internet, pasionati de aplicatii si posesori, de cele mai multe ori, de smartphone-uri intra in contact cu rudele lor mai putin pasionate de tehnica. Acest contrast contribuie mult la magia reuniunilor de familie din zilele noastre si naste, de multe ori, momente demne de filmele hollywoodiene", explica Catalin Dobre (Group Creative Director McCann Erickson).

Campania se desfasoara in perioada 6 aprilie – 7 mai si are creatii pentru TV, print, web, radio, social media. Pe langa reclama principala, aceasta cuprinde alte 2 spoturi care promoveaza si optiunile de navigare gratuita in aplicatiile Shazam (cu oferta Total 5 pentru utilizatorii Cartelei Vodafone ) si Sapte Seri (cu abonamentele Mega).
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016