Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cris-Tim a lansat un nou brand

Tags: cris tim, lapte mandruta, lactate cris tim, brand mandruta

De la celebrul sau salam sasesc, celebritate care i se datoreaza in buna masura fetitei sasaite din reclamele sale, Cris-Tim, liderul pietei de mezeluri din Rommania, a facut un pas mare si curajos catre lactate. Compania a lansat in acest sens o noua gama de produse ce se va vinde sub brandul Mandruta.
Gama de lactate proaspat lansata include pentru inceput lapte proaspat, lapte batut, sana, iaurt si smantana. Produsele se gasesc in special in reteaua proprie de magazine a producatorului, dar si pe rafturile retailerilor Metro, Real sau Selgros.

Odata cu noul brand, a fost inaugurata si EcoFerm, una dintre cele mai moderne si mai bine utilitate ferme de crestere a animalelor din Romania, unde animalele au parte de muzica clasica si “delicatese“ din furaje combinate.  

Potrivit reprezentantilor companiei, tot procesul de obtinere al lactatelor este perfect controlat, de la pamantul in care este pusa samanta din care vor iesi furajele si pana la produsul finit aflat pe raft, la vanzare. 

”Investitiile in dezvoltare pe care le-am facut de-a lungul timpului s-au concretizat si in construirea unei fabrici de lapte, ca sa putem oferi clientilor nostri produse lactate gustoase si de cea mai buna calitate, asa cum sunt obisnuiti deja atunci cand cumpara produse Cris-Tim”, spune Radu Timis (Presedinte Cris-Tim).
 
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016