Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Culmea iresponsabilitatii: Burger-ul de 966 de calorii

Tags: burger king, calorii, mcdonald's, mancare sanatoasa, publicitate

Marea Britanie s-a revoltat impotriva lantului de restaurante fast-food Burger King din cauza unui preparat cu foarte multe calorii, scrie Daily Mail. Noul burger cu bacon afumat si portie dubla de branza Cheddar, pe nume Angus, este cel mai mare preparat si cel mai bogat in calorii din lumea fast-food, dubland valoarea energetica a unui Big Mac de la McDonald's.
Sandvisul urias (care costa 2,59 lire sterline) contine 58 de grame de grasime, ceea ce i-a revoltat la culme pe cei ce lupta contra obezitatii. Purtatorul de cuvant al Forumul National de Obezitate din Marea Britanie, Tam Fry, merge pana intr-acolo, incat acuza guvernul de o strategie subversiva contra populatiei.
 
Vinovatul sandvis, acuzat a fi "culmea iresponsabilitatii" de catre nutritionisti, este format, de fapt, din doi burgeri ingramaditi intre doua chifle cu bacon si branza cheddar, totul asezonat cu ceapa, salata, felii de rosii, maioneza si un sos ce da gust prajelii. Burger King s-a declarat obosit de toate acuzatiile, spuannd doar ca este dedicat celor extrem de flamanzi.
 
o femeie care s-ar infrupta dintr-un astfel de burger ar consuma jumatate din numarul de calorii recomandate pentru o zi intreaga (1.900), iar un barbat si-ar acoperi 39% din portia zilnica.

Daca stam si ne gandim, faptul ca Burger King are, in ultimele zile, parte de foarte multa publicitate, fie ea si negativa, nu este neaparat un lucru rau. La prima vedere, toata afacerea pare o problema serioasa de PR. Dar realitatea este ca nimeni nu merge la un astfel de restaurant pentru a manca sanatos.
 

Whopper: Healthy-food campaigners have angrily criticised the new Smoked Bacon and Cheddar Double Angus burger which packs in an astonishing 966 calories 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016