Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Culmea reclamei: Olandezii te premiaza si cand mergi la toaleta

Tags: ziua reginei, olanda, reclama, amsterdam

Ziua Reginei este una dintre cele mai mari sarbatori ale olandezilor, iar capitala tarii, Amsterdam, se umple de milioane de oameni care strabat strazile pentrua sarbatori si pentru, bineinteles, a-si da in petec. Distractia este din plin, dar asta nu inseamna ca nu sunt si efecte secundare: multi oameni (majoritatea barbati) uita de pudoare si de vocea ractiunii urineaza in vazul lumii in canale.
 
Poate parea o trivialitate, dar directia olandeza a apelor, Waternet, s-a saturat pana peste cap de acest comportament si a incercat sa schimbe comportamentul neadecvat, atentie, fara a tine predici plictisitoare. Asa ca a creat un joc din urinatul in pisoarele amplasate pe strada, jucatorii profesionisti (sic!) fiind recompensati pentru puterea jetului, dar si pentru cantitatea de urina. Compania Achtung! a amplasat cateva pisoare foarte colorate in spatii unde erau greu de trecut cu vederea.
 
Folosind tehnologia, pisoarele au comunicat cu niste ecrane suspendate uriase, ceea ce inseamna ca s-a mizat pe egoul barbatilor. Cel mai bun scor si-a atras deja si un contract pe un an gratuit la alimentarea cu apa. 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016