Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

David Beckham promoveaza noul smartphone Samsung Galaxy Note

Tags: david beckham, samsung galaxy note, reclama, jocurile olimpice, oda bucuriei

Samsung a facut apel la David Beckham pentru promovarea noului sau smartphone, Galaxy Note.
Reclama, care a fost creata special pentru Olimpiada din acest an, il infatiseaza pe Beckham interpretand binecunoscuta piesa “"Oda bucuriei” a lui Beethoven cu ajutorul unei mingi de fotbal si a unui set de tobe.
 
Reclama a fost realizata de agentia Cheil USA si va fi lansata pe mai multe site-uri, inclusiv pe pagina oficiala de Facebook a starului de fotbal. Ideea initiala era ca David Beckham sa loveasca mingea de fotbal astfel incat sa picteze inelele olimpice, insa s-a ajuns la concluzia ca s-ar face prea multa mizerie si s-a renuntat.
 


Celebra Oda a bucuriei nu a fost aleasa la intamplare, ci deoarece aceasta melodie a fost folosita de multe ori in cadrul ceremoniilor de deschidere a Jocurilor Olimpice, precum si in alte reclame associate cu Olimpiada.
 
Reclama va fi disponibila exclusiv in mediul online, asadar se incurajeaza vizionarea repetata.

Samsung Galaxy Note este un smartphone deosbit, deoarece dispune de un display Super AMOLED HD de dimensiuni gigantice (5.3 inci) si permite utilizatorilor sa creeze notite folosind stylus-ul inclus.

CITESTE SI Nicio zi fara o reclama cu Beckham. De data asta la Burger King

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016