Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce ar trebui sa folosesti Pinterest pentru comertul online

Tags: pinterest, comert online, magazine online, canale social media

Pinterest este cel mai nou si mai in voga canal social media. Este diferit de celelalte prin faptul ca poate avea un impact major asupra comertului online, fiind ales deja de multe branduri foarte cunoscute pentru promovarea produselor si serviciilor. De ce? Aproximativ 80 la suta din utilizatorii Pinterest sunt femei cu varsta cuprinsa intre 25 si 44 de ani.
Pentru cei care isi comercializeaza produsele online, Pinterest este o cale excelenta de promovare si crestere a vizibilitatii. Prin imaginile postate, acestia pot impartasi idei si tendinte din industria in care activeaza, isi pot etala marfa mai usor ca oricand si pot atrage o gama cat mai diversa de clienti.
 
Toate semnele indica ca Pinterest are deja mai mult succes ca si platforma de comert online decat Facebook sau alte retele de socializare. Pinterest este mai eficient in captarea atentiei consumatorilor.
 
In acest moment, doar 1% din utilizatorii Facebook interactioneaza in mod direct cu brandurile, in timp ce Pinterest a inregistrat o crestere impresionanta de 329 de procente in doar patru luni in ceea ce priveste numarul de vizitatori unici.
 
Pinterest a devenit intr-un timp extrem de scurt una din cele mai populare retele social media vizitate de consumatori inainte de vizitarea website-urilor oficiale ale brandurilor.
 
Motivul principal pentru succesul acestui site in materie de comert online este faptul ca acesta nu se doreste a fi neaparat un site de socializare ca toate celelalte, ci mai degraba o platforma pentru magazine online. De aceea se si numeste Pinterest – are un interes special: comertul. Iar aspectul vizual joaca un rol esential. Iata de ce ar trebui sa va bucurati de beneficiile pe care Pinterest le poate aduce afacerii dumneavoastra.


Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016