Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Debenhams jura ca nu mai face photoshopping

Tags: mareting, photoshop, debenhams, h&m

Te-ai saturat sa vezi trupurile femeilor din reclame modificate in Photoshop dincolo de orice putere de recunoastere? Exista o companie care intelege cum te simti si a promis ca nu mai face retusari masive, scrie Daily Mail.
Este vorba despre retailerul britanic Debenhams care a luat pozitie impotriva imaginilor schimbate digital, spunand ca se va limita la eliminarea firelor de par rebele si la ajustarea pigementarii. Anuntul a fost facut prin urcarea unei poze pe Facebook: o poza in care apare un model de lenjerie impreuna cu punctele (semnalate in scris) care ar urma sa fie modificate in Photoshop si care au ramas la fel:
 
"Noi credem ca modelul este frumos in mod natural", se spune in comunicatul care insoteste poza. 

"Vrem ca si alti retaileri sa ne urmeze exemplul si sa incurajeze o imagine pozitiva a trupului prin retusare minimala, in loc sa bombardeze consumatorul cu imagini ale unor trupuri irealizabile", a declarat un purtator de cuvant pentru Daily Mail.

Debenhams a mai ajuns pe prima pagina a ziarelor din Marea Britanie anul acesta in primavara, cand si-a lansat colectia pentru 2013. Si asta pentru ac au inclus modele de peste 40 de ani, femei mai mici de statura sau foarte inalte, o femeie care a participat la Jocurile Paralimpice si una care are un membru amputat.

Si H&M si-a diversificat tipul de femei pe care le folosesc in campaniiile mainstream. 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016