Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Design de studio: Agentia RoandCo din New York

Tags: design de studio, roandco, new york, design birou, spatiu de lucru

Studio-ul pe care vi-l prezint astazi se afla in New York, se axeaza pe mai multe domenii si este condus de art director-ul Roanne Adams.

De data aceasta, un studio mai prietenos fata de cel prezentat anterior, RoandCo pare sa puna accentul pe spatiile bine delimitate si care creeaza senzatia de intimitate si confort.


Tocmai de aceea, veti regasi in aceste incaperi spatioase si foarte multe elemente colorate pe un fundal alb care asigura continuitatea si care nu aglomereaza inutil spatiul prin picturi murale sau elemente de dimensiuni prea mari.



Ceea ce remarcam ca element predominant este lemnul intr-o culoare naturala, folosit pentru cele mai multe rafturi si birouri, acesta regasindu-se si in bucataria studio-ului. Abandonand suprafetele albe si lucioase, deloc prietenoase daca se regasesc deja intr-o incapere cu prea mult alb, decizia de a folosi lemn pentru mesele de lucru s-a dovedit o solutie cat se poate de buna.



Legatura intre alb si lemn este facuta de diferite obiecte de mobilier, asa cum sunt scaunele de mai sus, atat cele facute in intregime din lemn, cat si cele care urmeaza modelul Eames. Spatiul generos a permis crearea unei pardoseli de culoare inchisa, alegere sustinuta si de lumina naturala care inunda incaperea.


Spatiul de depozitare permite accesul cat mai usor la materialele necesare, fiind folosite rafturi deschise si sertare cu sisteme de glisare, din aceeasi dorinta de folosire cat mai eficienta a spatiului.


Sursa foto.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016