Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Din lumea panourilor trasnite: 7 creatii ingenioase

Tags: panouri publicitare, reclame, billboard, ingenios

Sunt in stare sa te opreasca-n loc, sa-ti tintuiasca indelung privirea, iar unele chiar sa-ti potoleasca foamea. Sunt altfel decat restul si de aceea captivante. Indraznete prin idee si uimitoare prin conceptie, unele panouri publicitare sunt facute sa te lase pur si simplu cu gura cascata.
A fost o vreme in care principalul atu al billboard-urilor era dimensiunea, raportul fiind unul direct proportinal. Cu cat panoul era mai mare, cu atat sansele sale de a avea impact erau, de asemenea, mai mari. Dar cand orasele s-au umplut astfel de panouri, dimensiunea a devenit aproape irelevanta, asa incat publicitarii s-au vazut nevoiti sa de-a frau liber creativitatii. Si iata ce-a iesit din ea.

Burger King – un panou publicitar realizat din 2.548 de cutii cu sos picant    
2,548 hot sauce containers: Burger King

Publicis s-a folosit de ramurile unor arbusti stradali din Frankfurt pentru a pune in evidenta o necesitate estetica: indepartarea parului din nas (cu Tondeo Mini Trimmer).

Tree Branches: Tondeo Mini Trimmer

Best Buy – panou publicitar realizat din computere si electronice vechi.

Old electronics: Best Buy

Pantene

Hair: Pantene

3M Security a creat un panou din sticla securizata in care a pus teancuri de bani pentru a demonstra calitatea produslui sau.

Money: 3M Security

Coca-Cola impreuna cu fundatia World Wide Fund a realizat un panou publicitar urias ce contine 3.600 de plante de ceai. Acesta era capabil sa absoarba peste 23.000 kg de dioxid de carbon din atmosfera.

Tea plants: Coca-Cola


Nivea – panou publicitar realizat dintr-o folie cu mii de bule de aer.
Bubble wrap: Nivea 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016