Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eminem, dat in judecata pentru noua milioane de dolari din cauza unui clip publicitar

Tags: eminem, clip publicitar, born of fire, crysler, christina aguilera

Stephen Lee Pieck, un newyorkez fara adapost, îi intenteaza un proces rapperului Eminem, informeaza Allhiphop.com. Rapperul i-ar fi furat conceptul pentru un clip publicitar Chrysler, difuzat la evenimentul Super Bowl 2011.
Vagabondul new yorkez a depus plangere la inceputul acestei luni. El sustine ca, in 2010, in timpul unei cine cu Christina Aguilera si Jordan Bratman, fostul sot al cantaretei, le-ar fi marturisit acestora conceptul spotului publicitar. Aguilera l-a sunat pe Eminem si i l-a dat la telefon pe Stephen, care i-a vorbit rapperului despre un concept pentru "Born Of Fire".
 
"Vreau sa primesc despagubiri in valoare de noua milioane de dolari", a declarat Pieck, citat de Allhiphop.com. "Am gandit fiecare detaliu al reclamei care mi-a fost furata. In plus, nu am primit nicio compensatie in bani pentru munca pe care am depus-o", a continuat acesta.
 
Reclama a fost difuzata in pauza finalei Super Bowl din 2011 si il prezinta pe Eminem conducand prin Detroit cel mai nou model creat de constructorul de automobile Chrysler.

Va prezentam mai jos clipul cu pricina, care se bucura de foarte multe accesari pe YouTube:
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016