Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Escada isi relanseaza pe Facebook gama de parfumuri din anii 90

Tags: escada, rockin rio, parfumuri escada, campanie facebook, sexy graffiti

Brand-ul de lux Escada a lansat o campanie Facebook ce va dura opt saptamani, pentru promovarea relansarii unor parfumuri binecunoscute din anii 90, precum Sexy Graffiti.
Compania va relansa trei produse din gama de parfumuri originale, printre care se numara Rockin Rio si Island Kiss, acestea fiind disponibile in editie limitata.
 
Campania Facebook are scopul de a adauga un element nou de “descoperire” si de “explorare” a produselor, incurajandu-si clientele sa isi gaseasca parfumul care li se potriveste cel mai bine.
 
Aplicatia Facebook le pune femeilor intrebarea “Tu care fata Escada esti?”, acestora fiindu-le de asemenea adresate intrebari privind gusturile in materie de baieti, muzica, aventura si vacante,  urmand ca astfel sa se stabileasca care este parfumul potrivit pentru fiecare in parte.
 
Aplicatia le da posibilitatea clientelor sa se joace cu teme retro, sa vada cum ar arata cu coafuri vintage, sa urmareasca videoclipuri ale unor artisti pop din trecut si sa vada imagini cu “cuceritorii” de acum douazeci de ani.
 
Escada doreste astfel sa ajunga la consumatoare cat mai tinere si sa permita acestora sa isi gaseasca parfumul preferat in functie de tipul de personalitate.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016