Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Experiment Romtelecom: Cum NU se poate trai fara tehnologie

Tags: romtelecom, experiment, cabral, vlad petreanu, casa3play

In vreme ce unii se straduie sa demonstreze ca se poate trai si fara internet ori smartphone, altii dimpotriva vor sa arate ca se poate trai mai degraba fara restul lumii decat fara tehnologie.
In ideea de a ilustra utilitatea pachetelor personalizate de internet, televiziune si voce, Rometelecom, ajutat de Rogalski-Grigoriu, a pus la cale experimentul „Casa 3PLAY”. Ca parte a acestui experiment Cabral Ibacka si Vlad Petreanu sunt pusi sa locuiasca impreuna vreme de trei zile, singura lor conexiune cu lumea realizandu-se prin intermediul tehnologiei. 

"E o nebunie! Vom fi ca in tabara, avem 3 zile de rezolvat probleme primite prin Facebook, Twitter si blog, incuiati in casa, legati de lume doar prin tehnologie. Va fi o adevarata provocare pentru noi, cat si pentru cei care ne urmaresc, pentru ca ei trebuie sa vina cu idei cat mai originale pentru a castiga premiul, iar noi trebuie sa revenim cu rezolvari la fel de originale. De-abia astept", spune Cabral.

In spatele usilor inchise, cei doi vor rezolva in direct diverse provocari primite de la public folosindu-se doar de smartphone, tableta, televizor, laptop si telefon. Publicul ii va putea urmari si va putea sa interactioneze cu cei doi in zilele de 3, 4 si 5 decembrie, intre orele 19:00 si 21:00 pe site-ul campaniei.

Experimentul isi propune astfel sa testeze limitele tehnologiei pentru a demonstra ca poate face viata mai frumoasa si ca poate ajuta in rezolvarea problemelor zilnice.l

"Mereu gata sa contribui la progresul omenirii, cum sa fi pierdut eu ocazia de a ma supune acestui experiment unic, menit sa testeze limitele rezistentei si creativitatii umane pe internet? Mai ales cand in ecuatie este introdus si un factor perturbator de asemenea magnitudine precum Cabral?", a declarat Vlad Petreanu. 

Campania include si o aplicatie dedicata, unde publicul le va putea propune lui Vlad si Cabral diverse provocari, urmand ca cei doi sa le aleaga pe cele mai solicitante si sa incerce sa le rezolve in direct.



Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016