Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook renunta la adresele de e-mail. Ce se intampla cu mesajele actuale?

Tags: adrese mail facebook, casute de mail, adrese e-mail, facebook.com, adresa facebook

Dupa mai multe incercari nereusite de a impune acest serviciu de mail, Facebook a decis sa renunte cu totul la adresele existente deoarece serviciul continua sa fie folosit foarte putin.


Lansat la sfarsitul anului 2010, sistemul de adrese de e-mail nu s-a bucurat de succes asa cum s-ar fi asteptat creatorii sai. Foarte rar utilizat pana in prezent, casutele de mail vor fi modificate in asa fel incat utilizatorii sa primeasca aceste mesajele la adresele folosite atunci cand si-au creat contul de Facebook.

In aceasta privinta, anunta Mediafax, la inceputul saptamanii, un purtator de cuvant din partea companiei a declarat ca aceasta functie a fost modificata si a explicat:

"Cand cineva trimite un mesaj pe o adresa de tip @facebook.com, acel mesaj nu va mai ajunge in mesageria contului de Facebook. In schimb, e-mailul va fi transferat in prima adresa a contului (utilizatorii au optiunea de a dezactiva transferul)".

Noile modificari urmeaza sa se aplice incepand cu luna martie, iar casutele de mail nu vor mai putea fi astfel folosite ca pana in prezent.

Acelasi purtator de cuvant a declarat ca aceasta decizie a fost luata ca urmare a faptului ca serviciul de mai sus era folosit foarte rar de utilizatorii Facebook si ca actiunile viitoare se concentreaza pe imbunatatirea serviciului de mesagerie mobila.

La finele anului 2010, aminteste Mediafax, Facebook a inceput sa aloce fiecarui utilizator o adresa de e-mail care se termina in @facebook.com, in care acestia puteau sa primeasca si mesaje de la persoane care nu se aflau in lista lor de contacte de pe site.

In 2012, mai multe critici au fost aduse acestui serviciu dupa ce reteaua a inlocuit e-mailurile personale ale utilizatorilor, care apareau in profilurile de Facebook ale acestora, cu adresele facebook.com.

Proiectul a fost interpretat in epoca drept o tentativa de a ataca sistemele de e-mail furnizate de Gmail si Google.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016